رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منكر:
ستاد امر به معروف در قدم نخست باید گفتمان ولایتمداری را تبلیغ کند
به گزارش کادو دونی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: این ستاد در قدم نخست باید گفتمان ولایتمداری را تبلیغ کند و این تبلیغ را باید از مدرسه ها و مهدها شروع کرد.
به گزارش کادو دونی به نقل از مهر آیت الله کاظم صدیقی عصر یکشنبه در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی اظهار نمود: خدا را شکر می نماییم که بعد از ۴۰ سال امیدها از نو زنده شده و جوانه می زند به صورتی که شاهد دولت جدید، قوه قضائیه جدید، حرکت عظیم و بی سابقه و طوفنده غدیری ها در روزهای دهه ولایت در ابعاد مختلف، کمک های مومنانه، سهیم شدن در ازدواج جوانان و تأمین جهیزیه ها، تغذیه نیازمندان، بسیج نیروهای جهادی و اعزام به منطقه خوزستان، حضور در پای صندوق های رأی در شرایط سخت کرونایی و اقتصادی، انتخاب احسن، انتخاب رئیس جمهور ولایی، قوه قضائیه هماهنگ و عزمی راسخ تر در صحنه ساختن جامعه نو و بازسازی خرابی ها هستیم که اعلام موجودیت کردند.
وی افزود: محرم سال جاری با وجود وضعیت کرونا باید محرم دیگری باشد اما دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در گزارش خود خبرهای خوش و بی سابقه دادند که به جرأت می گویم شما خط شکن بودید و گوی سبقت را در ابعاد مختلف ربوده اید.
دعوت به امر به معروف و نهی از منکر وظیفه است
صدیقی خاطرنشان کرد: دعوت به امر به معروف و نهی از منکر وظیفه است و این دو فریضه مهم تکیه گاه شریعت، اخلاق و معنویت هستند. مقام معظم رهبری بعنوان پرچمدار عاشورا تاکید دارند استفاده از هنر در زمانه ما از اوجب واجبات است.
وی ضمن اشاره به این که امر به معروف و نهی از منکر را باید در جامعه نهادینه کرد و خدا به خیرخواهی، دلسوزی عمومی، تعاون و آموختن و آموزاندن نسبت به یکدیگر سفارش کرده، اظهار داشت: سید الشهدا (ع) حرف زدند اما در کنار حرفشان قربانی ها آورده بودند و نشان دادند باید برای بقای دین و ارزش های انسانی، احیای عزت، حماسه و شکست طاغوت ها از همه چیز گذشت و این امر به معروفی است که امام حسین (ع) خون خود و عزیزترین عزیزانشان را از کوچک ترین تا بزرگترین را برای آن فدا کردند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر افزود: قرن ها بود که از حکومت ائمه، اسلام و غدیر صحبت می کردیم اما زمانی که امام (ره) آمد و پرچم غدیر را بلند کرد و حکومت دینی را بر زبان ها انداخت و با نثار شهیدان در این راه قدم برداشتند. امام راحل در تبعید گفتند من کاری نکردم و آرزو داشتم در بین شما بودم و با کشته شدنم به اسلام خدمت کنم.
وی ضمن اشاره به این که علما، بزرگان و ائمه جمعه لباس رزم پوشیدند و حضرت آقا هم در جبهه ها حضور نظامی داشتند و لباس نظامی به تن می کردند، اظهار داشت: امروز نباید فقط حرف زد چونکه اثر ندارد و آنچه مؤثر است عمل و قدرت برای نجات بشر است که در واقع امر به معروف و نهی از منکر است و تا وقتی این امر به معروف و نهی از منکر به صورت گفت و گو عمومی نباشد و جامعه در این امر به این باور نرسیده که خیرخواه حق باشند و همدیگر را به نیکی ها وادار کنند و نسبت به بدی ها حساس و ظلم ستیز باشند تا وقتی امت در کنار حکومت نباشد حکومت هیچ کاری را را پیش نمی برد.
ستاد امر به معروف و نهی از منکر سازمان و وزارت خانه نیست
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر اضافه کرد: رسالت ستاد امر به معروف و نهی از منکر احیای این فریضه و دمیدن روح به جامعه است تا زمانی که مسؤلان ادارات خویش را ارباب و مردم خویش را رعیت بدانند، امر به معروف و نهی از منکر در جایگاه یک حرف است.
صدیقی افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر سازمان و وزارت خانه نیست بلکه یک قرارگاه و پایگاه مهم برای تزریق بیداری در جامعه اسلامی است باید زمان شناس و فرصت شناس باشیم و امر به معروف را از گردن کلفت ها شروع نماییم.
وی اظهار داشت: اولویت نخست تشکیل حکومت دینی است و بزرگترین معروف در عالم ولایت است که از روز نخست خلقت خداوند بزرگ شمرده و همه فرشتگان را مأمور بر سجده در مقابل ولی کرده است تا ولی محور جامعه قرار گیرد تا وقتی این مرکزیت تشکیل نشود و اقتدار پیدا نکند این تذکرات و تلاش ها بی فایده است.
امر به معروف در قدم نخست باید گفتمان ولایتمداری را در اوج تبلیغ کند
صدیقی بیان نمود: امر به معروف در قدم نخست باید گفتمان ولایتمداری را در اوج تبلیغ کند. این تبلیغ باید از جوانان آغاز کرد و باید از مدرسه ها و مهدها شروع کرد و پرچم امر به معروف و نهی از منکر را از آنجا بنا کرد، ستاد باید علاوه بر مراقبت، برای مربی های مهد برنامه ریزی کند تا برای بچه ها آهنگ هایی با مضامین غربی در وجود آنها نقش نبندد همینطور در دانشگاه ها هم باید اقدام نمود.
وی اضافه کرد: موفقیت امام راحل در بسیج کردن جوانان بود و اگر جبهه ما پیروز شد یکی از رموز آن حضور جوانان بود ازاین رو امر به معروف و نهی از منکر جبهه ای مهم تر است که باید جوانان را جذب و با فساد و هنجارشکنی ها، رشوه خواری ها و تبعیض و بی عدالتی مقابله کنند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر ضمن اشاره به این که امر به معروف و نهی از منکر رسالت عظیم و فوق دولت و همه قوا است، اظهار داشت: در همایش غدیر با حضور آیت الله رئیسی اعلام کردم که باید شعب اختصاصی برای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل گردد که مخالفت کردند و گفتند باید همه شعب ها شعبه امر به معروف و نهی از منکر باشند که این دمیدن روح انقلاب است.
صدیقی اظهار داشت: جوانانی که امر به معروف و نهی از منکر کردند بعضی اوقات بدهکار از محکمه بیرون می آیند که باید قوه قضائیه و قضات به امر به معروف و نهی از منکر توجه نمایند چونکه در برخورد با جرایم در خط مقدم جامعه هستند و باید به جوانان جرأت دهند تا بتوانند هر زمان از هر مسئولی بدی دیدند، داد بزنند و قوه قضائیه رسیدگی و این باور را در مردم ایجاد نماید که حکومت با فساد نمی سازد.
وی افزود: این که فردی، امر به معروف و نهی از منکر کند سپس در محکمه رها شود، نشان داده است که باور مردم می گوید حکومت با فساد سازگاری دارد اما وقتی قوه قضائیه و نیروی انتظامی کار خویش را در کنار امر به معروف و نهی از منکر به درستی انجام دادند جامعه باور جدید پیدا می کند و حضور پررنگی از جوانان را شاهد می شویم.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر اضافه کرد: در مدت کوتاهی که رئیس قوه قضائیه سرکار آمدند در دو فرصت مسئله امر به معروف و نهی از منکر را بسیار جدی از مسؤلان قضائی مطالبه کردند و اعتقاد راسخ دارم که سنگرنشین هستند و قوه قضائیه باید برنامه ریزی خوب و منسجم با ستاد داشته باشد و نیروهای اجرایی و امنیتی با آنها همکاری کنند، اطلاعات واقع بینانه از اوضاع جامعه داشته باشیم و ببینیم چه صدمه هایی ما را تهدید می کند که با مشخص شدن آنها باید اولویت ها بررسی شود و بر روی آنها متمرکز شویم.
نخستین معروف حفظ نظام است
وی افزود: اولین معروف حفظ نظام است که از اوجب واجبات است و همه باید بر آن اهتمام داشته باشیم و قاضی در مقابل ولایت باید توجه ویژه داشته باشد و رفع تکلیف و عرضه آمار جامعه را اصلاح نمی کند چونکه زمانی جامعه اصلاح می شود که همه از خود شروع کنند و این مسئله مهم کار، فداکاری و گذشت از همه چیز می خواهد.
منبع: kadodooni.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب