دكه نشریات؛

انتشار شماره تازه جهان کتاب سرگردان میان ایدئولوژیک و فرهنگ

انتشار شماره تازه جهان کتاب سرگردان میان ایدئولوژیک و فرهنگ به گزارش کادو دونی، شماره تازه مجله جهان کتاب با مطلبی سرگردان میان ایدئولوژیک و فرهنگ منتشر گردید و روی پیشخان آمد.



به گزارش کادو دونی به نقل از مهر، شماره تازه ماهنامه جهان کتاب ویژه آذر و دی ۱۴۰۳ اخیرا انتشار یافته و روی پیشخان مطبوعات آمده است. این شماره ۴۰۸ این مجله و شماره پنجم در بیست و نهمین سال انتشار این مجله شمرده می شود.
یاران نوشته پرویز دوائی، بازی جنگ نوشته ساتیار فرج زاده، ایستادن در مقابل پوپولیسم؛ اعاده حیثیت کار نوشته مایل سندل و ترجمه مهدی مقیسه، ترکان ایران و ایران ترکان نوشته کاوه بیات، سرگردان میان ایدئولوژیک نوشته سیدعلی آل داود، ایران و آمریکا؛ برداشت ها، رقابتها نوشته مجید رهبانی، نگاه چپ به چرچیل نوشته فرخ امیر فریار، پیرمردها مردند، اما جوان ها فراموش نکردند نوشته طه رادمنش، تلمذ در مکتب حافظ نوشته فرهاد طاهری، واویشکا، مجموعه خوشمزه نوشته مرضیه کهرانی، گرسنگی شهودی نوشته سوری احمدلو، تک تک تک؛ صدای بی صدایان نوشته دلبر یزدان پناه، جستارهایی به منظور زندگی نوشته فهیمه خادمیان و ضروری ترین اما بی قدرترین مکان همچون مطالب این شماره جهان کتاب هستند.
از دیگر مطالب منتشره میتوان به ویرایش از ۱۳۰۰ به بعد نوشته مشترک عبدالحسین آذرنگ و مروارید رفوگران، گویش در بند تعریف های منشوری نوشته مجدالدین کیوانی، از روزنامه اطلاعات تا نامه اطلاعات نوشته سیدفرید قاسمی، اسماعیل خویی و تعبیرها و تصویرهایش از شعر و شاعران ایران(۱) نوشته کامیار عابدی، اولین گفت و گو با زنی که درخت شد نوشته جنی رایدن و ترجمه پیام شمس الدینی، درون مایه های اسلامی در آثار خورخه لوئیس بورخس(۲) نوشته لوس لوپز بارالت و ترجمه محمدعلی روانبد، کرونا و تمرین همدلی نوشته سیدعلی کاشفی خوانساری اشاره نمود.
نقش اتحادیه ملی نشر فرانسه در صنعت نشر(۱) نوشته طیبه شهرابی فراهانی، زباله همه جا هست نوشته استلاگوت و ترجمه جلال رستمی گوران، هزار و یک داستان نوشته زری نعیمی، معرفی کوتاه، تازه های بازار کتاب نوشته فرخ امیرفریار، به یاد محسن ذاکری و لبخند دیرآشنایش نوشته مهدی مقیمی زاده و درگذشتگان هم از دیگر مطالبی هستند که در ادامه مقالات این مجله چاپ شده اند.
در بخشی از این ماهنامه آمده است؛
هدف مدرسه زندگی اینست که با مطالعه مبحث های مهم زندگی و با کمک فرهنگ، زندگی ما را شفاف تر و لذت بخش تر کند و از ابهام هایش کم کند. این شعار آلن دوباتن، فیلسوف و روان شناس سوئیسی، بر پشت جلد مجموعه کتاب های مدرسه زندگی است.
مدرسه زندگی نام مؤسسه ای است که در ۲۰۰۸ به وسیله نویسنده ابتدا در لندن و بعد از آن در شهرهایی نظیر آمستردام، ملبورن و پاریس راه اندازی شد. این مؤسسه برنامه های مختلف فرهنگی را برگزار می نماید که در آنها به پرسش های مختلف در مورد مهارت های زندگی پرداخته می شود. پرسش هایی نظیر چگونه می شود حرفه رضایت بخشی داشت؟ بررسی تأثیرات گذشته افراد در زندگی کنونی آنها، روش های مؤثر در ایجاد روابط قابل قبول با سایرین، روش مدیریت روابط عاطفی و احساسی و کاری.
کتاب های این مجموعه در واقع متن سخنرانی ها و جزواتی است که در مؤسسه مدرسه زندگی شنیده و خوانده می شوند. نثر کتاب ها ساده و روان است و همین ساده نویسی به خواننده کمک می نماید تا برای مسائل خود چاره هایی ساده پیدا کند.
در بخش معرفی کوتاه کتاب هایی همچون روزنامه ادب؛ اولین روزنامه رسمی مشهد به تلاش ابراهیم حافظی، ایران عصر ناصری؛ سفرنامه مستشرق سوئدی سون هدین به ایران از راه قفقاز ترجمه وحید صابری مقدم، صادق هدایت؛ مرگ در پاریس نوشته ناصر پاکدامن، موزه پایین شهر و تماشاچیانش نوشته مشترک آرش حیدری، میلاد محبی و سارا فرهپور، مقابر، تحقیقی پیرامون مقابر انبیاء بنی اسرائیل در ایران نوشته یاسمن غنی، حجة السعادة فی حجة الشهادة؛ رساله ای در رابطه با واقعه عاشورا از دوره قاجار و تطبیق آن با وقایع دول متعدد جهان در آن ایام نوشته محمدحسن خان اعتماد السلطنه به سال ۱۳۰۴ هجری قمری و کوشش مشترک علیرضا قاسم خان و محمدرضا بهزادی معرفی شده است.
در بخش دیگری از این ماهنامه می خوانیم؛
در شیراز قرن هشتم هجری، وقتی بر کناره های آب رکناباد، خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی، قلندر یک لاقبای خوش سخن و لسان الغیب سراسر تاریخ ادبیات ایران، از گذر عمر و اشارات جهان می سرود، شاید هیچگاه گمان نمی برد که شش قرن بعد، شیفته ای از ترکان پارسی گوی بخشنده عمر، در آذربایجان، قرون طی شده را در عالم رؤیا بسپرد و به دیدار او نائل آید و پرسش هایی از محضرش کند و حافظ پاسخ آن پرسش ها را به دیوان خود احاله کند و دیدار با حافظ بدینگونه پایان پذیرد...
در بخش درگذشتگان این شماره از مجله، از پری صابری کارگردان تئاتر، نویسنده و مترجم، نسترن حکمی فرهنگ نویس، مترجم و ویراستار، زهرا تجویدی نویسنده، حفیظ الله ممبینی شاعر، نویسنده، میرزا شکورزاده نویسنده، شاعر و روزنامه نگار، سیدمحمدرضا طاهری شاعر و مصحح، بهروز خاماچی پژوهشگر تاریخ آذربایجان، غلامرضا افخمی استاد علوم سیاسی و رئیس دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه ملی یاد شده است.
این مجله با ۸۱ صفحه و قیمت ۱۵۰ هزار تومان انتشار یافته است.


منبع:

1403/11/07
12:09:12
5.0 / 5
263
تگهای خبر: ادبیات , انتشار , تئاتر , تصویر
این مطلب کادودونی را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
کادو
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

كادو دونی

فروش انواع کادو

کادو دونی، هدیه ای برای هر لحظه ، سورپرایزهای به یادماندنی

kadodooni.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كادو دونی محفوظ است