معاون پژوهشی پژوهشگاه دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی:
خاطرات فرماندهان جنگ باید تبدیل به آیین نامه كاربردی شود
به گزارش كادو دونی هادی مرادپیری اظهار داشت: برگزاری جشنواره دوسالانه ارزیابی و انتخاب آثار پژوهشی دفاع مقدس طبیعتاً فرصت خوبی را برای تفكیك موضوعی آثار بوجود آورده است.
به گزارش کادو دونی به نقل از مهر، هادی پیری معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ضمن اشاره به لزوم برگزاری منظم و مستمر جشنواره های پژوهشی حوزه دفاع مقدس و مقاومت اظهار نمود: یکی از مهم ترین نتایج و خروجی های برگزاری جشنواره های انتخاب و تجلیل از برترین آثار پژوهشی در حوزه دفاع مقدس، جمع آوری و تدوین آثار مختلف در این حوزه می باشد که می تواند بعنوان منابعی پرارزش در اختیار علاقه مندان و پژوهشگران این حوزه قرار گیرد.
این پژوهشگر دفاع مقدس با تاکید بر تاثیر مثبت برگزاری چنین دوسالانه ای بر روند پژوهش و تحقیق در حوزه دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین ثمرات چنین جشنواره هایی، تشویق علاقه مندان و بخصوص رزمندگان و ایثارگران به نوشتن خاطرات خود از آن دوران پرافتخار است. بنابراین باید زمینه ای فراهم گردد که از همه کسانی که در این حوزه دست به قلم می شوند و خاطرات خود ر ا به رشته تحریر درمی آورند به شکلی تقدیر و قدردانی شود که موجبات ترغیب و تشویق آنان برای تداوم فعالیت هایشان در حوزه دفاع مقدس فراهم گردد.
او ضمن اشاره به نقش برگزاری دوسالانه ارزیابی و انتخاب آثار پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت در فراهم سازی نظام جامع موضوعات پژوهشی اظهار نمود: برگزاری چنین جشنواره هایی سبب تولید و جمع آوری آثار با موضوعیت های مختلف در عرصه دفاع مقدس شده و طبیعتاً فرصت خوبی را برای تفکیک موضوعی آثار در شاخه های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، نظامی بوجود آورده و این امکان را برای محققین و پژوهشگران فراهم می آورد که در این موضوعات مختلف به تحقیق و تفحص بپردازند.
پیری با تاکید بر لزوم پژوهش در موضوعات دفاع مقدس اظهار داشت: هرچقدر در زمینه دفاع مقدس تحقیق و پژوهش نماییم، بازهم زمینه برای کار بیشتر وجود دارد.
وی ضمن اشاره به نحوه انتقال این فرهنگ بخصوص برای نسل جوان، تاکید کرد: امروز کتاب و اثر در زمینه دفاع مقدس کم نیست، اما استقبال کننده کم است و یکی از علت هایش این است که نتوانسته ایم هنرمندانه و علمی دست به انتقال و تدوین آثار و موضوعات دفاع مقدس بزنیم.
معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اضافه کرد: بعنوان مثال در حوزه فرماندهی جنگ، نباید تجربیات و دانش آن فرمانده دوران دفاع مقدس با خاطره و دل نوشته تمام شود، بلکه آن خاطره و آن تجربه باید تبدیل به آیین نامه مدیریتی و کاربردی شود و همینطور در متون آموزشی دانش آموزان و دانش جویان به شکل تئوریزه پیشبینی شده و به واقع تولید علم شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر چنین اتفاقی بیفتد اساسا دیگر شاهد تضادگویی و تحریف در مورد شرح عملیات ها و اتفاقات مهم دوران دفاع مقدس نخواهیم بود.
منبع: kadodooni.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب