افتتاح نمایشگاه خط و نگارگری در آستانه روز بزرگداشت نظامی

افتتاح نمایشگاه خط و نگارگری در آستانه روز بزرگداشت نظامی به گزارش کادو دونی، ۳۷ نفر از هنرمندان خوشنویس و نگارگر، بمناسبت بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی، آثار خویش را در نمایشگاهی به همین مناسبت در معرض دید عموم قرار می دهند.


به گزارش کادو دونی به نقل از ایسنا، این نمایشگاه که با آثار هنرمندان صاحب سبک در خوشنویسی، تذهیب و نگارگری شکل گرفته، به همت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و دانشکده هنر و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره برگزار می گردد.
همینطور نشست های تخصصی و پژوهشی با مبحث حکیم نظامی از شنبه ۱۸ تا دوشنبه ۲۰ اسفندماه در سالن جلسات دانشگاه سوره (طبقه سوم ساختمان مرکزی) برگزار می گردد که عموم علاقمندان می توانند از این برنامه ها استفاده نمایند.
مراسم افتتاح نمایشگاه روز شنبه ۱۸ اسفندماه ساعت ۱۳ در گالری آیه دانشگاه سوره به نشانی خیابان آزادی، نبش خیابان خوش برگزار می گردد و ورود برای عموم آزاد است.




1403/12/18
13:30:10
5.0 / 5
46
تگهای خبر: تخصص , فرهنگ , نمایشگاه , هنر
این مطلب کادودونی را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
کادو
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

كادو دونی

فروش انواع کادو

کادو دونی، هدیه ای برای هر لحظه ، سورپرایزهای به یادماندنی

kadodooni.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كادو دونی محفوظ است