با حضور فرزند پزشك معروف ایرانی ساكن در تونس صورت گرفت؛

معرفی غذاهای ایرانی در رادیو مناره مهدیه تونس

معرفی غذاهای ایرانی در رادیو مناره مهدیه تونس به گزارش کادو دونی امیلیا تقی زاده در برنامه رادیو مناره به شرح کاملی از غذاهای ایرانی پرداخت و طریق پخت برنج بسمتی را توضیح داد. وی همینطور از خصوصیت های غذاهای شرقی و طعم دهنده های آنها گفت.



به گزارش کادو دونی به نقل از مهر، روز شنبه، ۶ مارس ۲۰۲۱ (۱۶ /۱۲/۹۹) خانم سامیه هلالی در برنامه خود تحت عنوان «ریکاب مناره» در رادیو مناره اف ام در شهر المهدیه، میزبان امیلیا تقی زاده بود. تقی زاده از سال ها قبل در شهر مهدیه تونس زندگی می کند. زبان فارسی، فرانسه و لهجه تونسی را به خوبی می داند. وی دختر عین الله تقی زاده، پزشک فقید معروف ایرانی است که از دهه ۱۹۷۰ در شهر مهدیه به اقامت پرداخت و اهالی منطقه هنوز هم او را به کمک به فقرا و درمان مجانی آنها می شناسند.
در چارچوب این برنامه، خانم تقی زاده به خصوصیت های غذاهای متنوع ایرانی پرداخت و شرح کاملی از غذای معروف ایرانی عدس پلو و میوه را عرضه و تاکید کرد که طعم لذیذی که غذاهای ایرانی را متمایز می سازد، برآمده از زعفران مشهور ایران است. تقی زاده همینطور بر اهمیت ادویه ها (فلفل، زردچوبه، نمک و... ) و بعضی از سبزی ها (پیاز، جعفری، اسفناج) که با هر وعده غذا سرو می شود، تاکید کرد. این خانم ایرانی در ادامه تاکید کرد که تونس، کاشت زعفران را شروع کرده است و با عنایت به اهمیت آن در سلامت انسان و فواید مختلف آن، نتایج قابل توجهی از آن گرفته است.

خانم تقی زاده در شرح روش پخت برنج ایرانی به این نکته اشاره نمود که غذای ایرانی، در اصل بر کره به جای روغن زیتون که در ایران چندان فراوان نیست، تکیه دارد. در این برنامه، خانم امیلیا پخت برنج « بسمتی» بر مبنای روش معروف ایرانی از راه بخار را توضیح داد و برای همگان این نکته را روشن کرد که نوعا این برنج با همه برنج های جهان متفاوت می باشد و به خوش طعمی و سرعت پخت شناخته می شود.
وی همینطور افزود که غذاهای ایرانی متنوع و مختلف هستند و از مهم ترین خصوصیت های آنها این است که مانند عموم غذاهای شرقی، رنگ آنها به زرد متمایل است و از فلفل چندانی در آن استفاده نمی گردد و جزء غذاهای تند نیست که از آن جمله، میتوان به «پلو و خورشت» اشاره نمود. غذاهای ایرانی در بیشتر موارد از اسفناج، بادمجان، سبزی های تازه، پنیر، خرما، کشمش (انگور خشک) و گوشت استفاده می نماید تا ویتامین های هر وعده غذایی حفظ شود.
گفتنی است خانم امیلیا تقی زاده در حوزه معرفی غذاهای معروف ایرانی و شرقی به ساکنان مهدیه فعال است و صفحه مخصوصی در شبکه اجتماعی تحت عنوان «chez mimi trateur» دارد. او همینطور متخصص طبخ غذاهای شرقی است که با قیمتی ارزان آنها را به فروش می رساند.
این خبر را رایزنی فرهنگی ایران در تونس برای خبرگزاری مهر ارسال کرده است.

1399/12/28
18:41:24
0.0 / 5
1332
تگهای خبر: تخصص , رمان , سلامت , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
کادو

كادو دونی

فروش انواع کادو

kadodooni.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كادو دونی محفوظ است