در مراسم رونمایی مطرح شد؛
حجره شماره۲ محل تبادل اخبار طلاب و روحانیون و مبارزان انقلابی بود
به گزارش کادو دونی راوی کتاب حجره شماره ۲ در مراسم رونمایی از این کتاب اظهار داشت: حجره شماره ۲ در ایام انقلاب محل رد و بدل کردن اخبار توسط طلاب و روحانیون و مبارزان انقلابی بود.
به گزارش کادو دونی به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، مراسم رونمایی کتاب «حجره شماره دو» شامل خاطرات حجت الاسلام ابوالقاسم اقبالیان عصر امروز چهارشنبه ۱۵ بهمن در حوزه هنری اجرا شد.
در ابتدای این مراسم آیت الله محسن قمی معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری باتوجه به ولادت حضرت زهرا (س) گفت: از خصوصیت های برجسته آن حضرت اهتمام و توجه به خاطرات شهدا بود.
وی اضافه کرد: وقتی خاطرات شهدا، رزمندگان، جانبازان ثبت و منتشر می شود رحمت خداوند نازل می شود و این محفل رونمایی همان مکان نزول رحمت خداوند است.
معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری گفت: اگر خاطرات دفاع مقدس و انقلاب اسلامی نبود جریان مقاومت که حالا در منطقه و جهان فعال است وجود نداشت. روایت های این کتاب انصافا خواننده را جذب می کند و به دنبال خودش می کشاند. چون که آقای اقبالیان از همان کودکی پر شر شور است و لحظه ای از جنبش و حرکت و پویایی غافل نیست و صحبتی از سکون نیست.
آیت الله قمی در انتها اظهار داشت: درود می فرستم بر تمام کسانی که در عرصه ثبت و انتشار خاطرات رزمندگان جنگ تحمیلی و انقلاب فعالیت می نمایند و به احیا این مکتب دامن می زنند.
سردار رضا سیف اللهی فرمانده اسبق نیروی انتظامی هم در این مراسم اظهار داشت: بیشتر از چهل سال است با آقای اقبالیان آشنا هستم و به قول معروف رفیق گرمابه و گلستان همدیگر هستیم و من کتاب را با این هدف خواندم که نکته ای گزاف در آن پیدا کنم اما اعتراف می کنم که حاج آقا اقبالیان خیلی از کارهایشان را در این کتاب نگفته اند و اصلا هیچ نکته گزافی در آن پیدا نمی گردد. امروز که در بهار اختلاس ها هستیم، این را بگویم که ایشان در زندگی شان از هیچ رانتی استفاده نکردند و اگر کسی یک مورد استفاده شخصی ایشان از موقعیت و امکانات عمومی را بیاورد شخصا به او جایزه می دهم. زندگی ایشان هم اکنون هم از نظر اقتصادی بسیار معمولی است و حتی با مشکلاتی روبروست.
وی اضافه کرد: وقتی فرمانده ناجا بودم با ایشان به دیدار مراجع عظام می رفتیم و خوشحال می شدم وقتی می دیدم که حضرات مراجع با چه لطف و مهربانی با ایشان برخورد می کردند و همه شان به حاج آقا اقبالیان اجازه کتبی برای امور حسبیه داده بودند
فرمانده اسبق نیروی انتظامی در ادامه اظهار داشت: اگر هم اکنون هم خطری نظام و انقلاب را تهدید کند، حاج آقا اقبالیان با همین وضعیت جسمی هم در خط مقدم نبرد خواهند بود.
آیت الله ادیب یزدی هم در سخنان کوتاهی اظهار داشت: باتوجه به کارها و اقداماتی که آقای اقبالیان در این بیشتر از چهل سال انجام داده اند اطمینان دارم که این کتاب تنها یک هزارم خاطرات ایشان است. ایشان خداوندگار ناگفته است.
حجت الاسلام ابوالقاسم اقبالیان در انتها این مراسم با تقدیر و تشکر از کسانی که در این مراسم رونمایی حضور داشتند گفت: اعتراف می کنم که هر چه دارم از برکت وجود حضرت زهرا (س) دارم و هر وقت در روزهای انقلاب و جبهه برایم گرفتاری پیش می آمد به حضرت متوسل می شدم و فورا مشکلم حل می شد.
وی درباره چرایی نامگذاری این کتاب به نام حجره شماره دو اظهار داشت: حجره شماره ۲ مدرسه فیضیه قم در قبل از انقلاب محل رد و بدل کردن اخبار بین طلاب و روحانیون و مبارزان انقلابی بود و هر کس هر خبری که داشت آنجا مطرح می کرد و در همان جا تصمیم گیری می شد. تشکیل بسیج طلاب و روحانیون، اعزام روحانیون و طلاب به جبهه های جنگ، اعتراض به مقاله رشیدی مطلق در روزنامه اطلاعات و... در این حجره کوچک انجام می گرفت.
کتاب «حجره شماره دو»، خاطرات حجت الاسلام ابوالقاسم اقبالیان، اثری در حوزه تاریخ شفاهی انقلاب و دفاع مقدس استان قم به قلم رضا یزدانی است. حجت الاسلام ابوالقاسم اقبالیان یکی از شاهدان عینی است که در خیلی از مقاطع حساس تاریخ انقلاب و دفاع مقدس حضور داشته و نقش آفرینی کرده است.
وی همینطور با شخصیت های مهم تاریخ انقلاب ارتباط داشته و خاطرات دست اول و شنیده نشده فراوانی از آنها دارد که تابحال نقل نشده و برای اولین بار است که در کتابی منتشر می شود.
حجره شماره دو تنها خاطرات شخصی یک مبارز انقلابی نیست، بلکه خلاصه ای است از تاریخ انقلاب و دفاع مقدس قم. چونکه راوی این کتاب در بیشتر اتفاقات مهمِ انقلاب در قم نقش مؤثر داشته و برخی از روایت های وی مکمل روایت های ناقصی است که قبل از این دیگران نقل کرده اند. با کنار هم قرار دادن این برش های تاریخی، مخاطبان به روایتی کامل دست خواهند یافت.
منبع: kadodooni.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب